به گزارش خبرگزاری حوزه، چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هر چند که به هر حال موسمِ شادباش و جشن همگانی به مناسبت این واقعهی فرخنده و تجلیل و تکریم از شهدای والامقام نهضت و انقلاب است اما فراتر و مهمتر از آن، فرصتی بس مغتنم است از این باب که بار دیگر ارزشها و آرمانهای انقلابی مان را مرور کرده و ببینیم که چگونه میتوان پس از گذشت بیش از چهار دهه از فجر ۵۷، کماکان از آن ارزشها و آرمانها که به پایش خونهای مطهر بسیاری نثار شده، حراست نمائیم.
آنچه مسلم است و باید همواره بر آن تأکید کنیم اینکه تقویت و ترویج تفکر و روحیه انقلابی از جمله مهمترین عوامل موفقیت و تداوم انقلاب اسلامی است، خصوصاً در برهه حساس کنونی که سکاندار حکیم این انقلاب از ما خواسته که بیش از پیش نسبت به جهاد تبیین با همین روحیه و اندیشه اهتمام داشته باشیم.
از این حیث باید گفت به هر میزان که به لحاظ فکری و رفتاری از اصل انقلابی بودن فاصله بگیریم به همان نسبت از ماهیت و هدف انقلاب دور شده ایم و لذا تقویت روحیه و تفکر انقلابی برای حفظ و بقای نظام اسلامی به خصوص در بین نسل جدید یک ضرورت به شمار میرود.
در واقع همین روحیه و تفکر انقلابی میبایست همچون نخ تسبیحی، وصل کننده نسل گذشته و نسل فعلی و نسلهای آتی باشد و در هر دورهای نیز البته بر این مهم به اقتضائات زمانه توجه جدی صورت گیرد تا خدا ناکرده شاهد گسست نسلهای بعدی از آرمانهای انقلابی و اسلامی نباشیم.
احساس خطر در این باره به ویژه از این منظر جدی و قابل طرح است که بدانیم در زمانهی کنونی که شبکههای اجتماعی و ابزارهای نوین خاصه در بستر فضای مجازی در امر اطلاع رسانی و جهت دهی به افکار عمومی یکه تازی میکنند و از آن سو به تعبیر مقام معظم رهبری، دیکتاتوری رسانهای دشمن به دنبال تحریف حقایق است، این نگرانی وجود دارد که دشمنان انقلاب و نظام اسلامی به تحریف آرمانهای انقلابی از طریق همین فضای مجازی دست بزنند که البته مع الاسف این مهم صورت گرفته و در آینده پردامنه تر نیز تداوم خواهد داشت.
از سوی دیگر، در سالهای اخیر، حجم شبهات علیه انقلاب اسلامی چنان شدت گرفته که با هیچ دوره دیگری نمیتوان مقایسه اش کرد و به همین خاطر است که رهبر فرزانه انقلاب در همین سالها، هوشمندانه و دردمندانه نسبت به خطر تحریف انقلاب از طریق جنگ نرم فرهنگی و رسانهای هشدار داده و خواستار اهتمام دلسوزان انقلاب برای خنثی کردن این راهبرد و توطئه شوم شده اند و در این میان نیز بیشترین اُمیدشان به حرکتهای خودجوش مردمیِ امت حزب الله و در رأس آنها جوانان مؤمن و انقلابی است.
آنچه مورد انتظار است اینکه میبایست با احساس تکلیف و روحیه جهادی وارد این معرکه بسیار جدی شده و فرصت پاسخگویی به پرسشهای نسل جدید را فراهم کنیم تا سوالات و شبهاتی که در ذهن آنها شکل گرفته، در فضایی منطقی پاسخ داده شود.
خلاصه آنکه ما باید ارزشها و باورها و تفکر انقلابی را برای نسل جوان با ادبیات درست بیان کنیم و در نهادینه شدن آن در این نسل بکوشیم چرا که بی شک، لازمه عبور از مشکلات فعلی و دست یابی به اهداف مطلوب در گرو حفظ و تقویت روحیه و منش انقلابی در میان ملت ماست.
سید محمدمهدی موسوی